Selecció de personal

AS Consulting, som una consultora de RRHH especialitzada en PROCESSOS DE SELECCIÓ DE PERSONES per a llocs de treball de diferents graus i sectors d’especialització.

Realitzem el procés de reclutament, preselecció i selecció més adient per trobar el candidat òptim per a la posició a cobrir.

AS Consulting som professionals que treballem els processos de selecció càrrecs intermedis i processos de selecció alts càrrecs de forma confidencial, rigorosa i amb una garantia d’adequació de la persona al lloc de treball. El nostre èxit no és només identificar a la persona idònia per un determinat lloc de treball sinó que la persona incorporada a l’empresa s’adapti bé a la seva nova posició, a l’equip i a l’empresa, aportant un valor afegit a la mateixa en una relació prolongada.

AS Consulting realitzem processos de selecció de personal de diversos perfils, sobretot per a posicions especialitzades, càrrecs intermitjos i alts càrrecs, tant pel territori espanyol com en l'estranger. Gràcies a les noves tecnologies podem realitzar processos de selecció arreu de la geografia catalana, espanyola i a l’estranger. La nostra llarga experiència i el coneixement de les nostres empreses clients ens avalen com a Consultora en Recursos Humans especialitzada en Serveis de Selecció.

El primer pas del nostre procés de selecció és conèixer bé el lloc de treball, profunditzar en l'oferta de treball en qüestió, l’equip i l’empresa, per això ens reunim amb l’empresa per definir conjuntament la posició i el perfil competencial, de la forma més detallada possible. Activem les fonts de reclutament especialitzades segons cada procés i paral•lelament treballem amb la nostra base de dades de candidats. La nostra metodologia totalment orientada a resultats ens marca una línia clara de treball per a la recerca del candidat idoni per a cada lloc, per a cada empresa i entorn. L’entrevista en profunditat i competencial és clau per valorar la possible adequació de la persona al lloc de treball.
La realització del test psicotècnic, diferents segons el perfil a cobrir, és un aspecte tècnic important que complementa, reforça i contrasta l’entrevista personal.
Els informes dels candidats finalistes que presentem a l’empresa recullen tota la informació de l’entrevista competencial, motivacions i interpretació del test psicotècnic, així com les referències professionals que el candidat ens aporti o autoritzi a sol·licitar.

Ens comprometem i complim amb els terminis pactats amb el client, ajustant-nos a les seves necessitats.. El nostre compromís amb l’empresa es reafirma amb els 6 mesos de garantia que oferim en la realització d’un procés substitutiu sense cost, excepte en despeses de reclutament, en cas que el treballador no segueixi vinculat amb l’empresa dins d’aquest interval de temps.

Pots obtenir més informació en l’apartat FASES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ.

Catalan