Avis legal

Per donar compliment amb l' establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades de la informació general d'aquest lloc web:

 OBJECTE

 Aquestes condicions generals (a partir d'ara, les "Condicions Generals") regulen l'ús de tots els serveis d'aquest lloc web (a partir d'ara "el Portal") que ASCONSULTING, posa a la disposició dels usuaris d'Internet. Per la simple utilització del Portal, els usuaris expressen la plena acceptació sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l'Empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d'instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen allò previst en aquestes Condicions Generals sempre i quan no s' hi oposin .

 INFORMACIÓ A L' USUARI

 KARINA SOBRÉ FLOTATS, és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l' informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d' aquestes dades.

Qui es El responsable del tractament de les seves dades:

El present document constitueix la Política de privacitat que s'aplica a totes les dades de caràcter personal que KARINA SOBRÉ FLOTATStracta sobre vostè. A continuació us informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

Aquest web pertany a KARINA SOBRÉ FLOTATS Amb NIF: 77736926-P seu social a 

C/ CARRIÓ Nº 1, 2º 08242 Manresa (Barcelona). 
Telf: 938721697
Email: rrhh@asconsulting.cat 

Dades de contacte del Delegat de protección de dades: lopd@msanchez.cat
Desenvolupa l'activitat de CONSULTORIA RECURSOS HUMANS.

Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

Les dades que subministren a KARINA SOBRÉ FLOTATS per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes o procediments utilitzats durant la recollida es realitzen d' acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l' única finalitat de lliurar-li el servei que ens sol·licita.

En cadascun d' aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si vostè ha autoritzat aquest tractament.

A continuació detallem la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades:

Clients: Fitxer per contactar telefònicament o via mail per la relació tècnica i comercial. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Currículums:La finalitat de disposar del teu CV per dur a terme processos de selecció de personal. Mentre no cancel·li expressament les teves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continues interessat a formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs, fins que ho considerem oportú, i sigui adequat a la finalitat indicada.

Pàgina web: Tractem la informació que ens facilita els interessats per tal de Gestionar l' enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de serveis del seu interès. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Legitimació:

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l'empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de serveis.

Drets:

Vostè té Dret a Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

 

 

 

Catalan