Catalan

TÈCNIC/A QUALITAT I METODOLOGIA (SECTOR PEDAGÒGIC)

Undefined

Ubicació: Manresa

MISSIÓ DEL LLOC DE TREBALL

Garantir la qualitat de la metodologia del servei i resoldre dubtes dels procediments pedagògics.

FUNCIONS

⦁Dur a terme tasques relacionades amb l’avaluació de l’alumnat: creació de proves, anàlisi, seguiment, contacte amb col·laboradors externs, etc.

AUDITOR/A INTERNO

Undefined

Localización: Barcelona

Importante Empresa de ámbito nacional del sector químico, requiere incorporar en su Departamento Financiero un/a : AUDITOR/A INTERNO.

Las funciones más importantes serán :

-Identificación de los procesos y controles internos SOX de la compañía.

TÈCNIC/A TELEVENDES

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa de serveis de telecomunicacions amb presència a nivell nacional, necessita incorporar al seu Departament de Marketing-Comercial a un/a Tècnic/a Televendes. La persona incorporada serà la responsable de l'execució de les campanyes de marketing i venda de serveis i/o productes de l'Empresa, a través d'una estratègia de Telemarketing, amb l'objectiu d'assolir els objectius de venda i qualitat establerts per cada campanya. 

Funcions :

TÈCNIC/A QUALITAT

Undefined

Ubicació: Manresa

Important empresa industrial ubicada a Manresa, necessita incorporar a un/a Tècnic/a de Qualitat per realitzar les següents funcions:

- Rebre les matèries primes i realitzar la corresponent verificació de qualitat.

- Preparar mostres a fàbrica per realitzar l'anàlisi utilitzant diferents equips del laboratori. Realització d'anàlisis rutinaris segons client.

COORDINADOR/A ACADÈMIC ESCOLA D'ANGLÈS

Undefined

Ubicació: Manresa

Important Escola d'Anglès per nens/es de Manresa necessita incorporar un/a Coordinador/a Acadèmic per supervisar i donar suport a l'equip de professores/es, vetllar per la correcta aplicació de la metodologia d'ensenyament i fer seguiment del desenvolupament i progrés dels alumnes.

Les principals funcions, entres d'altres, seran :

-Preparació d'aules i de materials.

COMPRADOR/A SENIOR (INDUSTRIAL)

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa industrial amb més de 50 anys de trajectòria, totalment consolidada en el sector automoció i ferrocarril, en creixement internacional, necessita incorporar al seu Departament de Compres un/a COMPRADOR/A SENIOR.

Les seves principals funcions, entre d'altres, seran :

-Recerca de nous proveïdors nacionals i internacionals, negociació de preus i terminis d'entrega.

TÈCNIC/A INFORMÀTIC (APP's)

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa de serveis ubicada a Manresa precisa incorporar un/a TÈCNIC/A INFORMÀTIC per donar assistència tècnica als usuaris d'Apps.

Missió: Formarà part del Departament TIC de la companyia, donant servei a la xarxa en la resolució d' incidències de les diferents aplicacions per a mòbils i tablets desenvolupades per l'Empresa.

Funcions principals :

DIRECTOR CENTRO EDUCATIVO (BARCELONA)

Undefined

Ubicación: Barcelona

Importante centro educativo para niños ubicado en Barcelona necesita incorporar una persona para dirigir la escuela, gestionar un equipo de personas y llevar a cabo el seguimiento del centro, siendo la persona responsable de la captación de nuevos alumnos y la interlocutora con los padres de los alumnos.

Las principales funciones son :

-Realizar acciones de marketing local para dar a conocer el centro.

Pages