Catalan

TÈCNIC@ FISCAL

Undefined

Ubicació: Manresa

Important Assessoria de Manresa necessita incorporar al seu equip un/a Tècnic/a Fiscal amb àmplia experiència en l'àrea fiscal i d'assessorament a Empreses.

Reportarà directament al Gerent i les seves principals funcions seran :

TÉCNICO PARTNER COACH SECTOR ELÉCTRICO

Undefined

Localización: Bages

Empresa multinacional con sede española en la comarca del Bages necesita incorporar un Técnico en su Departamento de Soporte y Asesoramiento a Partners.

Principales funciones:

- Dar soporte técnico y de ventas a las empresas Partner de distintos lugares del país, con asesoramiento técnico de sus proyectos eléctricos y automatización.

COMERCIAL IMPRESIÓN DIGITAL (MADRID)

Undefined

Localización: Madrid

Importante empresa de ámbito internacional del sector distribución de artículos y maquinaria para la impresión digital y acabados de gran formato, necesita incorporar en su equipo de Ventas un/a COMERCIAL ZONA MADRID.

TÈCNIC@ MANTENIMENT ELÈCTRIC-ROBÒTICA

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa multinacional de la zona de Manresa necessita incorporar un/a TÈCNIC EN MANTENIMENT ELÈCTRIC / ROBÒTICA pel seu equip de Manteniment.

Les principals funcions seran :

-Atendre les averies elèctriques de la planta, i dels robots.

-Realitzar manteniments preventius.

TÈCNIC@ COMPRES SECTOR METAL·LÚRGIC

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa manresana fabricant de projectes de maquinària industrial, necessita incorporar un/a TÈCNIC COMPRES INTERIM per liderar les compres d'un important projecte.

Inicialment es tracta d'una posició "Interim" però amb possibilitats de contractació permanent.

La persona reportarà directament al Gerent i les seves principals funcions seran :

BRAND MANAGER JUNIOR

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Gran Empresa amb presència internacional de la zona de Manresa necessita incorporar un/a Brand Manager al seu equip de Marketing. Les seves principals funcions seran:

-Liderar la gestió d'una línia de productes de l'Empresa.

-Anàlisis del mercat, competència, clients i proveïdors.

ENGINYER@ PROJECTISTA

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial del Bages amb forta presència internacional busca un Enginyer Projectista perquè s'integri a l'Oficina Tècnica, i es responsabilitzarà del disseny en 3D de mostres i prototips, del posterior seguiment de la seva fabricació i resolució d'incidències, amb el corresponent seguiment i coordinació general del projecte amb els altres departaments i àreees de l'empresa.

SUBDIRECTOR/A FINANCIERO

Undefined

Localización: Catalunya Central

Importante empresa industrial con fuerte presencia internacional necesita incorporar a un/a Subdirector Financiero, con dependencia del Director Financiero Corporativo, y con responsabilidad directa sobre un equipo de unas 10 personas en las áreas de Administración, Contabilidad, Tesorería y Fiscalidad:

-  Perfeccionará los procesos contables e implantará controles y métodos de auditoría interna