Catalan

COMERCIAL - LEAD DEVELOPMENT

Undefined

Localización: Bages

Empresa multinacional con delegación en la comarca del Bages necesita incorporar a un/a Comercial Lead Development para incorporarse al Departamento Comercial. Su objetivo principal será la potenciación de las ventas a su red de distribución.

Tareas:

-Contacto telefónico con empresas potenciales para su incorporación al Programa de Partners de la sociedad.

TÈCNIC@ APPS

Undefined

Ubicació: Manresa

Important empresa del sector serveis necessita incorporar al seu Departament TIC a un@ Tècnic@ APP per donar suport funcional de primer i segon nivell a la xarxa, en la resolució d’incidències tècniques de les diferents aplicacions, i liderant els processos formatius de les mateixes.

Funcions principals 

TÈCNIC/A COMPTABLE FISCAL SÈNIOR

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Important empresa industrial referente en el seu sector tant a nivell nacional com Europeu, necessita incorporar al seu Departament Financer a un@ Tècnic@ Comptable Fiscal per Responsabilitzar-se de tota l’àrea Comptable-Tresoreria-Fiscal de l’empresa. Principals funcions:

-Realització dels assentaments comptables 

PRODUCT MANAGER (ONLINE i OFFLINE)

Undefined

Ubicació: Vallès Occidental / Oriental

Empresa On-line i Off-line en total fase de creixement necessita incorporar a un@ Product Manager per ocupar-se de les següents funcions:

•            Analitzar l'estoc existent dins l'empresa tant als punts de venda com al magatzem central

EXPORT MANAGER (FRANCÈS)

Undefined

Ubicació: Manresa

Important empresa industrial del Bages necessita incorporar un/a Export Manager per cobrir certs països d'Europa, sobretot de parla francesa. Es responsabilitzarà de la gestió de la cartera de clients i la captació de nous comptes, així com de representants de la seva zona assignada, sent el màxim responsable de les vendes d’aquesta àrea, supervisat per Direcció.

Principals Funcions:

ENGINYER@ ELÈCTRIC

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa industrial de la comarca del Bages amb forta presència internacional necessita incorporar a un@ ENGINYER@ ELÈCTRIC per unir-se a l'equip d'Oficina Tècnica i realitzar les següents tasques:

-Responsabilitzar-se del disseny i execució de projectes elèctrics dels productes.

-Participació com a Focal Point elèctric dels nous projectes.

RESPONSABLE D'OPERACIONS

Undefined

Ubicació: Solsonès

Empresa online i offline en ple procés d'expansió, necessita incorporar a un/a Responsable d'Operacions, per realitzar les següents funcions: 

-Coordinar les diferents àrees de magatzem, entrades, reposició, preparació de comandes, transport i call centre.

-Optimitzar la política d´aprovisionament i distribució de l’Empresa. 

PROJECT SALES ENGINEER

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa fabricant de projectes de maquinària industrial necessita incorporar al seu Departament Tècnic-Comercial a un/a Project Sales Engineer per a realitzar les següents funcions:

Pages