Catalan

DELINEANT PROJECTISTA INSTAL·LACIONS

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa del sector medi ambient necessita incorporar a un@ Delineant Projectista per incorporar-se al departament d'Oficina Tècnica amb tasques de dibuix i gestió tècnica dels projectes que se li encomanen. L'activitat se centra projectes d'instal.lacions on cal combinar plànols constructius amb plànols d'implantació. Se li proporcionarà un període d'activitat formativa en l'àrea d'activitat de l'empresa i en les eines específiques. Tasques principals:

ENGINYER@ TÈCNIC DOCUMENTACIÓ

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa dedicada al  diseño de soluciones de alta calidad en la proyección, fabricación e instalación de sistemas de climatización necesita incorporar a un@ TÉCNICO/A DE DOCUMENTACIÓN.

Tareas:

 -Elaboración de la documentación técnica de todos los proyectos.

 -Aseguramiento de la Calidad.

DIRECTOR@ D'OPERACIONS

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Important empresa industrial, fabricant de maquinària industrial, referent en el seu sector, necessita incorporar a un@ Director@ d'Operacions. Reportant a Direcció General, la seva principal missió serà vetllar i optimitzar el correcte funcionament de la planta, supervisant:

-Programació de la Producció

-Dept. de Compres 

TÉCNIC@ DE GESTIÓN DE RIESGOS INTEGRADOS

Undefined

Localización: Bages

Importante empresa industrial, referente en la zona del Bages, necesita incorporar a un@ Técnic@ de Gestión de Riesgos Integrados (Seguridad y Salud). Su principal misión será la de Coordinar, planificar y promover la actividad preventiva del Centro de Trabajo correspondiente, llevando a cabo las medidas de control y reducción de riesgos establecidas por la compañía, garantizando el cumplimiento de los procedimientos y criterios legales exigidos por las autoridades vigentes.

DELINEANT PROJECTISTA (PROVÍNCIA TARRAGONA)

Undefined

Ubicació: Província Tarragona

Important empresa del sector construcció amb forta presència a nivell nacional i en plena fase d'expansió, necessita incorporar a un@ Delineant-Projectista per realitzar les següents funcions:

* Realització de projectes en Revit, 3D

* Realització fitxes de fabricació

TÈCNIC@ ATENCIÓ AL CLIENT (NACIONAL)

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Empresa multinacional necessita incorporar una persona per gestionar comandes i atendre a clients nacionals. Les principals funcions seran :

-Atenció al client sobre productes, preus, comandes, etc.

-Gestió de comandes.

-Seguiment entregues.

-Resolució incidències en el transport.

Pages