Consultora de RRHH

L’entusiasme, la seriositat, la lògica empresarial, la confiança, la iniciativa, el treball amb sentit comú, la confidencialitat i l’ètica professional són els principis que regeixen des dels inicis el nostre dia a dia a AS Consulting i que contribuiran a la consecució dels objectius de la seva empresa.

Oferim els nostres serveis com a CONSULTORS EN RECURSOS HUMANS sabent que el valor humà és el tret diferencial que aporta el valor afegit a les empreses. Les noves demandes del mercat, cada vegada més global i exigent, fan que l’empresa necessiti dels millors professionals que s’ajustin al màxim a cada lloc de treball, equip i organització en general. Orientem els nostres esforços i la nostra àmplia experiència i professionalitat en l’àrea de Recursos Humans ajudant als nostres clients a prendre decisions estratègiques orientades a l’èxit empresarial.

Treballem per aconseguir una millor gestió i desenvolupament de l’ equip humà de les empreses, realitzant tot tipus de servei en aquest àmbit: posant en marxa processos d'anàlisi i valoració de llocs de treball, sistemes d'avaluació del rendiment i del potencial, gestió per competències, estudis de clima laboral, estudis organitzatius i selecció i valoració de personal.

Un mercat de treball en constant evolució com l’actual precisa d’un alt nivell d’exigència en molts camps. Els referents a l’equip professional d’una empresa no en són una excepció. La nostra metodologia de treball en tots els nostres serveis, analitza i treballa tant els aspectes purament tècnics com els actitudinals de cada persona, aspectes clau per garantir al màxim l’èxit i viabilitat de qualsevol projecte empresarial.

Els idiomes i les noves tecnologies són punts importants en un món actual marcat per una alta globalització i internacionalització de les empreses. Els nostres serveis, sobretot en PROCESSOS DE SELECCIÓ CÀRRECS INTERMEDIS I SELECCIÓ ALTS CÀRRECS poden realitzar-se íntegrament en anglès i/o francès (amb la possibilitat de serveis puntuals en alemany). Des d’ AS Consulting volem ser coneixedors de les darreres tecnologies aplicades al món empresarial, eines bàsiques en el treball diari i en la corresponent productivitat.

La nostra ubicació a Manresa, la capital del Bages, el gran coneixement del teixit empresarial de la zona i l’àmplia base de dades de candidats adquirida al llarg dels 10 anys de trajectòria professional en selecció de persones, ens posicionen com la Consultora de Recursos Humans idònia per col•laborar amb les empreses de les comarques de la Catalunya Central, Barcelona i àrea metropolitana.

AS Consulting, Consultors de Recursos Humans de Manresa, Consultors de Recursos Humans del Bages, Consultors de Recursos Humans de la Catalunya Central.

Catalan