TÈCNIC/A TELEVENDES

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa de serveis de telecomunicacions amb presència a nivell nacional, necessita incorporar al seu Departament de Marketing-Comercial a un/a Tècnic/a Televendes. La persona incorporada serà la responsable de l'execució de les campanyes de marketing i venda de serveis i/o productes de l'Empresa, a través d'una estratègia de Telemarketing, amb l'objectiu d'assolir els objectius de venda i qualitat establerts per cada campanya. 

Funcions :

-Emissió de trucades telefòniques a actuals i/o potencials clients per la venda dels productes i/o serveis, tant en campanyes de venda com en venda creuada. 

- Assegurar la correcta execució dels guions de venda i dels processos establerts internament per l'activitat de Telemarketing.

-Assessorar als clients i oferir noves solucions o alternatives per la venda del producte i/o servei.

-Realitzar les tasques administratives relacionades amb els registres de contactes amb els clients i els seus resultats, en el suport informàtic de l'Empresa (Excel, CRM, etc.)

-Analitzar els resultats de les campanyes i proporcionar feedback al Responsable de Marketing

Horari laboral de 25 hores, de dilluns a divendres de 09:00h a 14:00h.

Pensem amb un/a candidat/a amb alta orientació al client i a resultats, organitzat/da, amb capacitat de negociació i influència, escolta activa, dots de comunicació i autocontrol, alta resistència a la frustració. Salari a negociar segons vàlua