Spanish

ENGINYER SÈNIOR PROJECTISTA (MAQUINÀRIA ESPECIAL)

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa d'Enginyeria i fabricant de maquinària industrial amb tecnologia làser, líder en el seu sector busca incorporar al seu Departament Tècnic a un/a Enginyer Sènior per liderar la creació de nous projectes mecatrònics, amb el disseny de noves màquines o components. Principals tasques:

ENGINYER/A DE QUALITAT JÚNIOR

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa multinacional amb seu productiva molt propera a Manresa, necessita incorporar al seu Departament de Qualitat a un/a Enginyer/a de Qualitat Júnior per responsabilitzar-se de donar seguiment a les No Conformitats de Qualitat de clients Key Account, tenint comunicació directe amb el Departament de Qualitat de Planta i l'Equip Comercial de KAM.

ENGINYER/A DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa multinacional industrial amb seu productiva molt propera a Manresa necessita incorporar al Dept. Tècnic a un/a Enginyer de Documentació Tècnica, responsable de coordinar a un equip de 3 persones i amb les següents funcions:

-Definició dels “entregables” depenent del projectes

-Estandardització del processos de Documentació

COORDINADOR/A DE SOPORTE TÉCNICO

Undefined

Localización: Bages

Empresa multinacional con delegación en la comarca del Bages necesita incorporar a un/a Coordinador/a de Soporte técnico a clientes. Su objetivo principal es la comunicación directa con el cliente, de forma que se precisa de un perfil comunicativo y resolutivo, enfocado a la satisfacción del Cliente-Partner y del usuario final del producto.

Principales tareas:

-Coordinar y organizar el departamento formado por dos técnicos

PRODUCT QUALITY ENGINEER

Undefined

Localización: Bages

Importante multinacional líder en su sector, con planta industrial en Sant Fruitós de Bages, necesita incorporar en su Departamento de Calidad a un/a Product Quality Engineer, para definir, coordinar y supervisar la gestión de calidad del producto, asegurando la calidad final de entrega a cliente, teniendo en cuenta siempre las políticas de calidad, así como el medio ambiente y seguridad. Principales tareas.

TEST PRODUCT ENGINEER

Undefined

Location: Bages

Important Multinational Company, leader in its sector, is looking for a Test Product Engineer to take part of the R&D and Supply Departments, giving a key role in Project Support and Quality activities, like continuous product improvement, testing, cost down engineering, always taking into account the quality, environment and safety standards. Main Tasks:

SOCIAL MEDIA & CONTENT SPECIALIST

Undefined

Important empresa de serveis necessita incorporar al seu Departament de Inbound a un/a Tècnic/a de Marketing en continguts.

El departament de Inbound te com a objectiu maximitzar el volum de contactes, mitjançant la generació de trànsit de qualitat a través de la conceptualització, desenvolupament i execució d’una adequada estratègia. Tindrà la missió de construir, executar i supervisar l’estratègia i el calendari d’accions de Relacions Públiques i Continguts.

ADMINISTRATIU/IVA (Berguedà)

Undefined

Ubicació: Berguedà

Empresa reconeguda en el seu sector necessita incorporar en el seu departament d'Administració, a un/a Administratiu/iva que realitzi les següents funcions principals:

- Entrada de comandes, emissió de factures, etc.

- Entrada d'ordres de producció 

- Control d'entregues, seguiment logístic, i gestió d'incidències

Pages