Spanish

ENGINYER ELÈCTRIC JÚNIOR

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa consolidada d'àmbit nacional i internacional, molt propera a Manresa,  busca incorporar a un/a Enginyer/a Elèctric.

La persona seleccionada s'integrarà al Departament Elèctric per participar en el desenvolupament dels projectes dels productes de l'empresa, definint els sistemes elèctrics del seus equips.

Funcions principals:

INGENIERO POSTVENTA JUNIOR

Undefined

Ubicación: Bages

Importante empresa con fuerte presencia internacional necesita incorporar a un/a Ingeniero Postventa Junior para su Departamento de Asistencia Técnica. Principales funciones:

RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ OFFLINE

Undefined

Ubicació: St. Cugat del Vallès

Important empresa d'àmbit internacional necessita incorporar al Departament de Marketing un/a Responsable de Comunicació Offline.

Les principals funcions seran :

- Coordinació integral d'estands de fires nacionals i internacionals.

- Product placement en showrooms dels clients.

JUNIOR PRODUCT AND MOLD ENGINEER (AUTOMOTIVE)

Undefined

Location: Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

An important multination in the automotive sector is looking for a Junior Product and Mold Engineer to give support in the engineering department on new designs/modifications and will eventually become a key player in the company´s growth through product development channel in Spain/Portugal and on an international basis for the automotive market.

ROLES AND RESPONSIBILITIES

TÈCNIC/A SAT (amb idioma italià)

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Important empresa industrial amb forta presència internacional, ubicada a 30 minuts de Manresa necessita incorporar al seu Departament de Qualitat a un/a Tècnic/a SAT per realitzar les següents funcions:

ADJUNT/A RESPONSABLE MANTENIMENT I NOUS PROJECTES INDUSTRIALS

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa industrial de Manresa amb forta presència internacional necessita incorporar a un/a Adjunt al Responsable de Manteniment i de nous Projectes Industrials. Es busca a un/a candidata per donar suport al Responsable de Manteniment en totes les tasques relatives al departament, tant en preventiu com correctiu, així com en la viabilitat de nous projectes industrials. Principals funcions:

TÈCNIC/A EN DIDÀCTICA LINGÜÍSTICA

Undefined

Ubicació: Manresa

La seva missió serà la d'assegurar la correcta implementació de la metodologia d'ensenyament a les escoles per tal de garantir la qualitat de l'aprenentatge dels alumnes. 

Les principals funcions a realitzar seran :

 - Creació de proves per l'avaluació dels alumnes, anàlisis, seguiment i contacte amb proveïdors externs.

AUDITOR/A INTERNO

Undefined

Localización: Barcelona

Importante Empresa de ámbito nacional del sector químico, requiere incorporar en su Departamento Financiero un/a : AUDITOR/A INTERNO.

Las funciones más importantes serán :

-Identificación de los procesos y controles internos SOX de la compañía.

Pages