Spanish

Tècnico/a Logística

Undefined

Localización: Puertollano

Importante empresa del sector Industrial/Construcción en pleno proceso de crecimiento, necesita incorporar a un@ Técnic@ de Logística para realizar las siguientes funciones:

- Organización del transporte para las obras

- Búsqueda de nuevos proveedores de logística

- Solicitud de presupuestos de transporte para las obras activas y en cartera

ADMINISTRATIU/IVA COMPRES

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial de la zona de Manresa necessita incorporar una persona per realitzar tasques Administratives relacionades amb l'àrea de Compres. Les seves funcions seran :

-Realitzar i gestionar comandes a proveïdors.

-Entrar llistat de materials al programa ERP de l'Empresa.

-Càlcul i control de costos per obra.

ENGINYER@ PROJECTES

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa de manteniment i reparació de maquinària, necessita incorporar a la seva Oficina Tècnica un/a Enginyer/a per treballar en un important projecte de reconversió de maquinària diesel a màquines elèctriques. Liderats pel Cap de Departament, les seves principals funcions seran :

-Disseny en 2D i 3D (Autocad i Inventor).

-Recerca i homologació de proveïdors.

ASSESSOR@ COMPTABLE FISCAL

Undefined

Ubicació: Manresa

Important Assessoria de Manresa necessita incorporar una persona amb formació en ADE / Econòmiques, com a ASSESSOR/A COMPTABLE FISCAL.

Es responsabilitzarà de :

-Control i elaboració de la comptabilitat de clients.

-Control de comptes anuals i estats financers.

-Conciliacions bancàries.

ENGINEER BUSINESS UNIT MANAGER

Undefined

Ubicació: Bages

Important empresa en el sector del medi ambient a nivell industrial, necessita incorporar a un@ Business Unit Manager per liderar una nova línia de serveis de l'empresa en plena fase de desenvolupament i creixement.

Busquem un@ Enginyer Industrial o Energètic Sènior per responsabilitzar-se de la promoció i execució de projectes d'una nova línia de producte basada en tecnologia d'energies renovables. Un projecte engrescador en plena fase de desenvolupament. 

RESPONSABLE DE SISTEMAS (3 DIAS TELETRABAJO)

Undefined

Localización: Catalunya Central

Importante empresa de servicios con fuerte presencia en el mercado Online Busca a un/a Responsable de Sistemas Informáticos para gestionar junto al equipo de IT los sistemas informáticos de la empresa, garantizando la seguridad, escalabilidad y estabilidad de estaciones de trabajo, servidores y redes. 

Requisitos esenciales

ENGINYER@ OFICINA TÈCNICA

Undefined

Ubicació: Igualada

Important Empresa especialitzada en solucions per a la protecció del medi ambient, que forma part d'un gran grup, necessita incorporar a la seva Oficina Tècnica d'Igualada un/a Enginyer/a per realitzar tasques de suport al departament, amb projecció professional.

Les principals funcions seran :

-Confecció de pressupostos.

DIRECTOR@ ESCUELA DE INGLÉS

Undefined

Localización: Hospitalet de Llobregat

Importante Empresa de enseñanza de inglés para niños/as requiere incorporar para su Escuela de Hospitalet de Llobregat un/a DIRECTOR/A DE ESCUELA.

Su misión será la de dirigir un centro de enseñanza de idiomas y llevar a cabo el seguimiento del día a día en el centro. Fidelizar y captar nuevos alumnos en el centro.

Sus principales funciones serán :

Pages