Spanish

FARMACEUTIC/A

Undefined

Ubicació: Manresa

Farmàcia de Manresa necessita incorporar un/a Farmacèutic/a per cobrir el torn de tarda (14:00h a 22:00h). Jornada de 40 hores/setmanals i lloc estable.

Missió: Es responsabilitzarà de l'assessorament, venda i assistència/atenció al client de la Farmàcia ubicada al centre de Manresa.

Funcions :

ADMINISTRATIU/IVA FRONT OFFICE

Undefined

Ubicació: Solsona

Important empresa referent en el seu mercat i en plena fase d'expansió, necessita incorporar a un@ Administratiu/iva Front Office d'Atenció al client amb un bon nivell d'anglès per a realitzar les següents funcions:

- Atenció al client nacional i internacional

- Entrada de comandes

- Gestió d'incidències

CAP D'OBRA

Undefined

Ubicació: Barcelona Província

Important empresa del sector construcció, necessita incorporar a un@ Cap d'Obra per gestionar les obres en curs de l'empresa majoritàriament de la zona Barcelona Província, i també per la resta de Catalunya. Responsabililitats:

- Realitzar estudi del projecte, planificar l’execució dels treballs i ajustar el pressupost d’execució garantitzant els objectius de beneficis de l’empresa

ENCARGADO/A DE OBRA

Undefined

Localización: Barcelona provincia

Importante empresa del sector prefabricados para la construcción necesita incorporar un/a Encargado de Obra para gestionar las obras en curso de la empresa en la zona de la provincia de Barcelona y también por el resto de Catalunya.

Sus principales funciones serán :

· Planificación y organización de la obra.

DELINEANT PROJECTISTA (SECTOR CONSTRUCCIÓ)

Undefined

Ubicació: Província Tarragona

Important empresa del sector prefabricats de formigó amb forta presència a nivell nacional i en plena fase d'expansió, necessita incorporar a un@ Delineant-Projectista per realitzar les següents funcions:

* Realització de projectes en Revit, 3D

* Realització fitxes de fabricació

RECEPCIONISTA

Undefined

Ubicación: Bages

Misión: Proporcionar una adecuada atención y/o presencial al cliente. Dar soporte al Departamento de Administración, a través de la realización de las tareas administrativas y de gestión.

FUNCIONES Y RESPONSABILIDADES

• Controlar la centralita y atender las llamadas telefónicas de clientes nacionales e internacionales, por lo que se requiere un buen nivel de inglés.

JEFE DE OBRA (CIUDAD REAL)

Undefined

Localización: Puertollano (Ciudad Real)

Importante empresa del sector prefabricados para la construcción necesita incorporar a un@ Jef@ de Obra para gestionar las obras en curso de la empresa en la zona centro-sud de España. Responsabilidades:

DOCUMENTATION PROJECTS LEADER

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial amb forta presència internacional, necessita incorporar a un Responsable al seu Departament de Documentació. 

Objectiu: 

-Coordinació de l’equip de documentació,  3 persones. 

 

Principals Responsabilitats: 

-Definició dels “entregables” depenent del projectes

Pages