ENGINYER MECÀNIC SÈNIOR - RESPONSABLE NOUS PROJECTES

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària a mida amb seu al Bages, necessita incorporar un/a Enginyer Mecànic Senior per responsabilitzar-se de projectes de noves màquines. Principals funcions:

- Conceptualitzar des de l'inici els nous projectes a realitzar. Marcar les pautes a seguir pels diferents integrants de l'equip mecànic d'oficina tècnica. 

- Estudi i càlcul de tots el components, tot verificant que estiguin dins dels costos definits en el projecte.

- Dirigir i donar suport a part de l'Equip Tècnic des de l'inici fins al final de la seva fabricació, adaptant el Know-how de l'empresa als requeriments especials del client. 

- Suport en el disseny de nous components i parts mecàniques.

- Coordinació amb els altres departaments de Oficina Tècnica (electrònic i software) en la creació de les màquines. 

- Control i supervisió de la documentació tècnica per fer la fabricació del producte (plànols, estructures, fitxa tècnica, etc.).

- Resolució d’incidències en la seva fabricació.

- Control i supervisió de la realització de les corresponents fitxes tècniques.

 

Pensem amb un/a candidat/a amb formació en Enginyeria Tècnica Mecànica o Superior, amb forta experiència en la creació de nous projectes mecànics (molt valorable en maquinària industrial), i alta capacitat en gestió d'equips. Anglès valorable. Lloc de treball estable, s'ofereix una interessant retribució segons vàlua.