COORDINADOR/A DISSENY SÈNIOR

Undefined

Ubicació: Manresa

Important empresa de serveis ubicada a Manresa precisa incorporar al seu Dept. de Marketing a un/a Dissenyador/a Sènior per implementar de forma consistent la creativitat de la marca seguint els seus valors a fi de convertir-la en una Love mark. 

FUNCIONS

⦁Seguir les directrius de la Direcció d’Art en l’aplicació de cada campanya als diferents suports de comunicació.

⦁Assegurar la correcta aplicació de la creativitat de cada campanya, seguint les guidelines corporatives i l’esperit i valors de la marca.

⦁Disseny de determinades campanyes/elements al llarg de l’any.

⦁Donar suport a la Direcció d’Art en tots els aspectes de creació i implementació que aquesta requereixi.

⦁Lideratge d’un equip de dissenyadors per assegurar el disseny i maquetació dels diferents suports en forma i timing necessaris.

⦁Coordinació interna de projectes amb la resta de responsables de departaments

 

Pensem amb un/a candidat/a amb Formació Universitària en Arts Gràfiques, Disseny Gràfic i/o similar, i molt valorable qualsevol Postgrau en Disseny, Audiovisuals, IT, ..., per cobrir una posició de responsabilitat amb un mínim de 7 anys d'experiència en un Departament creatiu en el sector de la moda, productes de luxe o similar, en un estudi de disseny i/o publicitat, i amb sòlida experiència en gestió d'equips. Es requereix un alt nivell d'anglès.

Es busca a una persona amb alta atenció als detalls, sensibilitat per la qualitat, capacitat per pensar out of the box, visió creativa estratègica, capacitat de comunicació, orientació hands-on, i dots de lideratge.

Salari a negociar segons vàlua.