English

ENGINYER MECÀNIC SÈNIOR - RESPONSABLE NOUS PROJECTES

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial especialitzada en el disseny i fabricació de maquinària a mida amb seu al Bages, necessita incorporar un/a Enginyer Mecànic Senior per responsabilitzar-se de projectes de noves màquines. Principals funcions:

- Conceptualitzar des de l'inici els nous projectes a realitzar. Marcar les pautes a seguir pels diferents integrants de l'equip mecànic d'oficina tècnica. 

CONTROLLER INTERNACIONAL

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa líder mundial en su sector industrial, localizada cerca de Manresa, necesita incorporar un/a Controller Internacional para unirse al equipo de Finanzas.

Sus principales responsabilidades serán :

-Realizar el control de la gestió de la fábrica que tiene la Empresa en Estados Unidos, de acuerdo con las directrices del Responsable del equipo de Finanzas.

COMERCIAL (SECTOR EDUCATIVO)

Undefined

Localización: Granollers

Importante Empresa del sector educativo de ámbito nacional e internacional necesita incorporar un/a COMERCIAL para la zona de Granollers. La persona será la responsable de gestionar todas las actividades comerciales de la zona, dando apoyo a las tareas operativas de los centros de Granollers.

Entre sus funciones más importantes :

ELECTROMECÀNIC@ ASSISTÈNCIA TÈCNICA

Undefined

Ubicació: Bages

Important Empresa de la zona de Manresa distribuïdora a nivell nacional de maquinària d'acabats per arts gràfiques, necessita incorporar un/a professional al seu Equip d'Assistència Tècnica per realitzar les següents funcions :

-Instal·lacions a les empreses clients de les màquines d'acabats per arts gràfiques.

-Manteniment i reparacions de les màquines d'acabats.

TÈCNIC/A COMPTABLE

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa especialitzada en serveis de manteniment i reparació de maquinària industrial amb llarga experiència en la comarca del Bages, necessita incorporar a un@ Tècnic@ Comptable en dependència directe del Responsable d'Administració per realitzar les següents funcions:

⦁Entrades d’assentaments comptables. Balanços mensuals

⦁Facturació

⦁Albarans

TÈCNIC/A COMPTABLE FISCAL SÈNIOR

Undefined

Ubicació: Catalunya Central

Important empresa industrial referente en el seu sector tant a nivell nacional com Europeu, necessita incorporar al seu Departament Financer a un@ Tècnic@ Comptable Fiscal per Responsabilitzar-se de tota l’àrea Comptable-Tresoreria-Fiscal de l’empresa. Principals funcions:

-Realització dels assentaments comptables 

EXPORT MANAGER (FRANCÈS)

Undefined

Ubicació: Manresa

Important empresa industrial del Bages necessita incorporar un/a Export Manager per cobrir certs països d'Europa, sobretot de parla francesa. Es responsabilitzarà de la gestió de la cartera de clients i la captació de nous comptes, així com de representants de la seva zona assignada, sent el màxim responsable de les vendes d’aquesta àrea, supervisat per Direcció.

Principals Funcions:

Pages