TECHNICAL SALES ENGINEER

Undefined

Ubicació: Manresa

Empresa fabricant de projectes de maquinària industrial necessita incorporar al seu Departament Tècnic-Comercial a un/a Project Sales Engineer per a realitzar les següents funcions:

- Gestionar la part tècnica durant tot el procés de realització de l'oferta fins al tancament de la venda del projecte mantenint el contacte amb el client, així com responsabilitzar-se del posterior seguiment post-venda. Entre les funcions principals hi ha la rebuda de peticions, realització d'ofertes, ampliació d'informació a nivell tècnic així com crear o gestionar l'elavoració de renders, negociació a nivell tècnic-comercial dels projectes, actualització de la informació del client al Project Manager i departaments corresponents, realitzar els escandalls de costos i timings del projecte, així com altres tasques inherents en el lloc de treball. 

- Fer seguiment de les iniciatives de Màrqueting digital i proposar-ne de noves quan s’escaigui per tal d'aconseguir nous potencials clients.

- Participar i recolzar els projectes I+D quan sigui requerit en funció de les necessitats detectades en el mercat, o a partir de les incidències o propostes de millora proposades pels mateixos clients.

- Organitzar i participar en les Fires més importants del sector, així com mantenir contacte puntual a casa del client. Índex de viatges aproximat del 20% a nivell Europeu.

Pensem amb un/a candidat/a amb Formació Tècnica (Enginyeria o CFGS), amb alta orientació al client, i amb un alt nivell de francès (anglès valorable). Lloc de treball estable amb possible projecció professional en empresa en ple procés de creixement.