EXPORT AREA MANAGER (ANGLÈS i ALEMANY)

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa majorista amb forta presència internacional en ple procés d’expansió, sobretot al continent europeu, necessita incorporar al seu Dept. Comercial a un/a Export Area Manager.

MISSIÓ:

Col·laborar estretament amb el Director Comercial en l’obertura i manteniment de la cartera de clients de l’empresa en la zona de Centre Europa i Països Bàltics.

TASQUES:

1a Fase:

- Responsabilitzar-se de la gestió dels clients assignats per a l’assoliment dels objectius. En una fase inicial s’haurà de crear la xarxa de distribució, treball a realitzar estretament amb el Director Comercial, a través d’una base de dades molt definida de clients potencials ja identificats.

-Tasques administratives inherents al lloc de treball, amb la creació d’ofertes, seguiment al CRM, etc.

-Visites a clients i potencials clients (aproximadament entre un 15% i un 20% del temps)

2a Fase:

-Un cop creada la xarxa estarà al càrrec o serà el/la responsable del Departament de Sales Assistant, que seràn els encarregats de la gestió administrativa dels clients

-Control i seguiment en la creació de l’equip Customer Service Europeu de la seva zona assignada.

-Visites més puntuals a clients (entre un 5% - 10% del temps aproximadament).

Estem buscant a un/a candidat/a amb alta orientació al client, sobretot molt organitzat/da, amb capacitat de treball en equip. Imprescindible alt domini de 2 idiomes. Anglès +  Alemany. Valorable altres idiomes. 

Salari a negociar segon vàlua en empresa en total procés d’expansió.