ENGINYER/A MECÀNIC JUNIOR

Undefined

Ubicació: Bages

Empresa industrial important en el seu sector està en recerca d'un Enginyer/a Mecànic Junior que s'interessi per un projecte estable i amb projecció professional, ubicat molt proper a la ciutat de Manresa. 

L'empresa està buscant un Enginyer/a Mecànic "Junior" per formar-lo a nivell tècnic i que pugui realitzar funcions de Key Account. És a dir, dins de l'Equip d'Enginyers de Satifacció al Client que els assessoren a nivell tècnic, realitzar el seguiment dels projectes dels clients d'una zona geogràfica determinada. És una posició molt "tècnica", amb nocions a nivell mecànic, electrònic, d'automatismes, pneumàtic, etc, i a la vegada amb aquest enfocament de relació amb el client. Una posició "tècnico-comercial" amb forts components tècnics i amb recorregut dins l'empresa. 

Estem parlant d'una persona jove, que faci menys de 2 anys que hagi finalitzat l'Enginyeria Mecànica, per tal de realitzar un contracte de formació i que vagi creixent i assumint responsabilitats dins de l'empresa. També les condicions econòmiques aniran creixent en consonància amb la seva progressió.